Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Суббота, 27.04.2024
Головна » 2015 » Декабрь » 18

Хтось з мудрих сказав, що пожертва Богу – це духовно-соціальна інвестиція, яка винагороджує не лише у житті вічному, а й обертається добробутом у житті земному. За доброї ініціативи парафії Катедрального Собору святих верховних апостолів Петра і Павла, школи волонтерів, Чортківського осередку ВО «Фортеця», ГО «Велоклуб КАДЕНС», ГО «Центр Ініціатива», Чортківського відділення ПриватБанку було оголошено благодійну акцію «Миколай про тебе не забуде».

Відділ освіти Чортківської районної державної адміністрації про гуманну акцію та участь у ній довів педагогічним працівникам і учням районних шкіл, які в час сьогодення, впевнені, як ніколи : благодійність — це прояв співчуття до ближнього та моральний обов’язок кожної людини поспішати на допомогу потребуючому.  Діти розуміють, що у  наші дні, я ... Читать дальше »

Переглядів: 472 | Додав: adminosvita | Дата: 18.12.2015 | Коментарі (0)

Молюсь за тебе , Україно,

Молюсь за тебе кожен час,

Бо ти у нас одна – єдина…

 

   У п’ятницю 11 грудня у стінах Староягільницької ЗОШ І – ІІ ступенів відбулася зустріч учнів школи та мешканців села з солдатами-односельчанами, які повернулися з зони АТО. З нагоди цієї зустрічі було проведено виховний захід ”Нехай святиться у віках в борні здобута незалежність”.

   Хвилювалися всі: учні, вчителі, гості. Всі були в тривожному очікуванні, чи знайдуть герої час, щоб зустрітися з дітьми та односельчанами. З наближенням початку тривога наростала. Очі дітей світилися надією і запитанням: «Є чи не має?» ЄЄЄЄЄЄЄЄЄ….

    Вони прийшли:  Зеленюк Сергій ,  Микитюк  Віктор,  Тимофтей  Іван. Три мужні чоловіки, Герої, які не знехтували запрошенням дітей. Враженням не було меж. Коли чоловіки зайшли до класу, запанувала тиша і гордість розпирала груди. І тоді у дітей відкрилося друге дихання. Почався виступ, який було підготовлено для усіх, та в більшості для них - відважних, сміливих і справжніх. Перед ними не можна осоромитись, не можна підвести, не хочеться розчаровувати. І діти почали свій ви ... Читать дальше »

Переглядів: 552 | Додав: adminosvita | Дата: 18.12.2015 | Коментарі (0)