Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Суббота, 20.04.2024
Головна » 2015 » Декабрь » 21

Груднево-січнева пора чи не єдина пора у році, коли люди намагаються забути про суєту буденності і трішки поринають у світ казки, чекають свято Миколая і Різдва, подарунки і родинні зустрічі за святковим столом. На жаль, не всі матимуть таку розкіш – бути разом та тішитись затишними посиденьками у колі сім’ї, ласувати солодощами та традиційними українськими стравами…Тому що війна, тому що наші чоловіки, мужні і хоробрі стоять на сторожі миру, щоб ми тут, кожен у своїй хаті святкували, колядували, віншували рідну країну миром і любов’ю.

І це добре розуміють школярі ЗОШ Чортківського району, які також  мають у своїх родинах, селах воїнів АТО, героїв, про яких так хочеться подбати напередодні релігійних свят! І діти дбають: вже другий рік поспіль учні районних шкіл не стоять осторонь соціальних акцій, а тим па ... Читать дальше »

Переглядів: 502 | Додав: adminosvita | Дата: 21.12.2015 | Коментарі (0)

    16.12.2015р. на базі Чортківської ДЮСШ відбулися фінальні районні змагання з баскетболу серед дівчат загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІ ступенів. У змаганнях взяли участь команди Звиняцької, Давидківської, Нагірянської, Скородинської,  Товстеньківської, Милівецької ЗОШ І-ІІ ст. Переможцем районних змагань стала команда дівчат Нагірянської ЗОШ І-ІІ ст., ІІ місце виборола команда Скородинської ЗОШ І-ІІ ст. і ІІІ місце посіли дівчата з Звиняцької ЗОШ І-ІІ ст. 

  

Переглядів: 453 | Додав: adminosvita | Дата: 21.12.2015 | Коментарі (0)

     17 грудня в м.Тернополі відбувся черговий збір лідерів. Було про що говорити, адже за такий короткий осінній період реалізовано велику кількість проектів: «Кульки доброти», «З вірою в серці», відеозвернення лідерів до воїнів АТО ( в рамках проекту «З вірою в серці»), «Я – громадянин України».

      Лідери районів звітували про свою роботу, а також презентували проект «Я – громадянин України».

      Голова обласної асоціації «Авангард» Олеся Панчишин спільно з лідерами планували нові проекти на наступний рік.

     Дивуєшся, наскільки наша молодь інтелектуально розвинена, з яким ентузіазмом вона береться за нові справи.

  Підбивши підсумки вказаних проектів було визначено найактивніші районні об’єднання – це м.Тернопіль, Бучацький район, Підволочиський район і звичайно – лідери Чортківського району («Клуб старшокласників «Точка зору»).

                                                        ... Читать дальше »

Переглядів: 549 | Додав: adminosvita | Дата: 21.12.2015 | Коментарі (0)