Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Вторник, 16.04.2024
Головна » 2015 » Декабрь » 15

   Вона звучить словами, майорить вишиванками на грудях, прагне утвердити європейські цінності і зі зброєю в руках боронить свою незалежність.

    Заплакані блакитні очі, які своєю глибиною примушують жити і боротися. Жовтогарячі коси ланів з криваво – маковими плямами, але невмируще серце. Поламані руки і ноги та незламний дух. Обпльована лицемірами душа та бездоганне терпіння. Обірвані струни в рідній пісні, але нестерпна жага до Життя і Волі – це наша Україна сьогодні!!!

     Ми звикли жити у режимі нових потрясінь та кривавих новин, ми намагаємось зрозуміти «навіщо» і «чому», але більшість з цих питань залишаються відкритими.

    21 листопада 2013 року -  початок української Революції Гідності. Починалася зима, що змінила нас усіх. Це стало початком нової України. Високу ціну заплатили Герої за такий початок. Віднині й довіку пам’ять про   Небесну Сотню має бути в серці кожного українця.

    Осінь, окроплена багряними краплями крові та запахом диму від снарядів, не принесла нам заспокоєння. Попереду нові події, переживання та очікування.

     26 листопада 2015 року з нагоди Дня Гі ... Читать дальше »

Переглядів: 693 | Додав: adminosvita | Дата: 15.12.2015 | Коментарі (0)