Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Вторник, 16.04.2024
Головна » 2015 » Декабрь » 18 » УЧНІ ШКІЛ ЧОРТКІВСЬКОГО РАЙОНУ СТАЛИ МИКОЛАЯМИ
10:33:22
УЧНІ ШКІЛ ЧОРТКІВСЬКОГО РАЙОНУ СТАЛИ МИКОЛАЯМИ

Хтось з мудрих сказав, що пожертва Богу – це духовно-соціальна інвестиція, яка винагороджує не лише у житті вічному, а й обертається добробутом у житті земному. За доброї ініціативи парафії Катедрального Собору святих верховних апостолів Петра і Павла, школи волонтерів, Чортківського осередку ВО «Фортеця», ГО «Велоклуб КАДЕНС», ГО «Центр Ініціатива», Чортківського відділення ПриватБанку було оголошено благодійну акцію «Миколай про тебе не забуде».

Відділ освіти Чортківської районної державної адміністрації про гуманну акцію та участь у ній довів педагогічним працівникам і учням районних шкіл, які в час сьогодення, впевнені, як ніколи : благодійність — це прояв співчуття до ближнього та моральний обов’язок кожної людини поспішати на допомогу потребуючому.  Діти розуміють, що у  наші дні, які, на жаль, не є спокійними, потрібно піклуватися про воїнів АТО і їхні сім’ї,  про людей з обмеженими можливостями   і про малозабезпечених. Тому вихованці загальноосвітніх шкіл зі щирістю душ та добрих намірів взялись збирати подарунки для діток, до яких напередодні свята у ніч завітає Святий Миколай з Катедрального Собору і вручить бажані солодощі.

Начальник відділу освіти Чортківської РДА Ірина Гулька разом  з сином Валентином (який також приклався до подарунків)  16 грудня передали від учнівських та педагогічних колективів району в Катедральний Собор святих верховних апостолів Петра і Павла цукерки, печиво, шоколад, якими ласуватимуть дітки, життя котрих з якихось причин не є надзвичайно райдужним – чи татко на війні, чи втрата одного з батьків, а чи й матеріальна скрута, що стає на заваді солодкому смаколику потрапити до святкового столу…

Освітяни району навчають школярів, що благодійність — це не обов’язок, це покликання душі та веління серця… І як приємно знати, що ти допоміг і в когось завдяки твоєму доброму вчинку бодай на мить стало святково –цукерково!

Переглядів: 471 | Додав: adminosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: