Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Среда, 24.04.2024
Головна » 2015 » Декабрь » 1 » Сад миру матиме і Чортківське коріння
09:10:59
Сад миру матиме і Чортківське коріння

     11 листопада 2015р. в Тернопільському обласному центрі еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді відбувся щорічний Обласний зліт юних дослідників природи, в якому взяли участь понад 120 учасників – учнів і вихованців загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів області. Збір юних дослідників природи працював за такими напрямками: «Юний дослідник», «Енергія і середовище», «Юні зоологи і тваринники».

        Позашкільні заклади Чортківського району представляла команда Чортківського районного Центру НТТДУМ.

     Приємно зазначити, що переможцем у номінації «Енергія і середовище» стала Журба Ірина, вихованка гуртка «Конструювання малогабаритної с/г техніки» (керівник – Хаба Богдан Михайлович).

Фото 1. Під час виступу

     Ірина (на фото 1) отримала Сертифікат на проходження стажування та проведення наукових досліджень у науково-дослідних лабораторіях хіміко-біологічного факультету Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка.

      В рамках заходу учасники збору разом з Миколою Савчинським, учасником АТО, захисником Дебальцево, заклали Сад миру. Саджанці для саду були привезені з усіх районів області. Сад миру матиме і Чортківське коріння – два саджанці із табличкою «Центр НТТДУМ, Чортківский район» було посаджено нашими учасниками: Журбою Іриною, Задоровською Катериною та їх наставником – Хабою Б. М. (фото 2).

Фото 2. Під час закладання Саду миру

Переглядів: 428 | Додав: adminosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
0
1 Світлана Дячок   (09.12.2015 22:52:29) [Материал]
Добра справа!!! Молодці!

Ім`я *:
Email *:
Код *: