Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Пятница, 19.04.2024
Головна » 2016 » Ноябрь » 29

    22 листопада 2016 року на базі Чортківського гуманітарно-педагогічного коледжу імені Олександра Барвінського проведено засідання регіонального семінару вчителів трудового навчання загальноосвітніх навчальних закладів Борщівського  і Чортківського  районів  на тему:  «Особливості проектування та використання дидактичних засобів на уроках трудового навчання».

    Багато серед учасників семінару є випускниками педагогічного училища, який три роки тому, тож дуже приємно було крокувати  коридорами, якими ходили в безтурботні студентські роки, зазирнути в аудиторії, в яких відповідали на семінарських заняттях. Приємно відзначити, що з тих пір оновлено матеріально-технічну базу педагогічного коледжу, підібрано чудове естетичне оформлення інтер’єру,  обладнано постійно діючу виставку студентських робіт.  Вразив присутніх своїми експонатами невеликий музей з історії закладу.

    Пізнавальними були виступи пленарного засідання. Директор Р.І.Пахолок розповів про Чортківський гуманітарно-педагогічний коледж імені Олександра Барвінського, що здавна має статус «кузні вчительських кадрів». Метод ... Читать дальше »

Переглядів: 696 | Додав: adminosvita | Дата: 29.11.2016 | Коментарі (0)