Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Четверг, 28.03.2024
Головна » 2016 » Ноябрь » 28

    23 листопада у Великочорнокінкецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар-практикум учителів зарубіжної літератури  на тему: «Формування в учнів на уроках зарубіжної літератури мотивації до навчальної діяльності та саморозвитку в контексті компетентнісного підходу до навчально-виховного процесу».

     Директор школи Клапків Г.І. привітно зустріла учасників семінару, провела їх затишними коридорами, показала оснащені шкільні кабінети, познайомила з вчителями.

    Семінар розпочала методист РМК Махно С.І.  тренінгом «Що перетворює людей на команду», який допоміг ближче познайомитись вчителям-словесникам, створив доброзичливу й  робочу атмосферу.

     Продовженням семінару-практикуму став інтегрований урок із зарубіжної літератури  в  11 класі на тему: « Анна Ахматова (1889-1966)».

    Учитель С.М. Ткачук розпочал ... Читать дальше »

Переглядів: 713 | Додав: adminosvita | Дата: 28.11.2016 | Коментарі (0)

     На початку листопада 2016 р. на базі Тернопільського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді відбувся щорічний Обласний зліт юних дослідників природи, в якому взяли участь понад 150 учасників – учнів і вихованців загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів області.

     Захід проводився за такими напрямками: «Конкурс молодіжних проектів з енергоефективності «Енергія і середовище», «Всеукраїнський конкурс юних зоологів і тваринників», «Конкурс дослідницько-експериментальних робіт з природознавства «Юний дослідник», «Конкурс «Народні традиції рідного краю».

На зльоті було представлено понад 75 робіт.

     У номінації «Конкурс молодіжних проектів з енергоефективності «Енергія і середовище» переможцями стали  юні дослідники з Чортківського району (на фото):

·        Дюк Віталій, учень 7-го  класу Шманьківської ЗОШ І-ІІступенів,

·        Мацьків Михайло, учень 8-го  класу Шманьківської ЗОШ І-ІІступенів,

... Читать дальше »

Переглядів: 392 | Додав: adminosvita | Дата: 28.11.2016 | Коментарі (0)