Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Пятница, 19.04.2024
Головна » 2016 » Декабрь » 12 » Всеукраїнський збір лідерів та кураторів учнівського самоврядування
11:07:53
Всеукраїнський збір лідерів та кураторів учнівського самоврядування

"Дитячі соціальні ініціативи - будуємо нову Україну

         З 1 по 3 грудня відбувся Всеукраїнський збір лідерів та кураторів учнівського самоврядування "Дитячі соціальні ініціативи - будуємо нову Україну". Нашу область представляв віце-спікер обласної учнівської асоціації "Авангард" - Лівінський Ярослав та куратор «Клубу старшокласників «Точка зору» Чортківського району- Наталя Василівна Гут. Програма збору була дуже насиченою. Представники обласних рад презентували свою звітну діяльністю по проектах "Схід і Захід - разом!" та "Зробимо Україну чистою".Обговорили проекти на наступний рік, мали можливість поспілкуватися з ГОВО "Коло.Медіа", продовжили проект "Прапор доброчинності", де прапор було передано представникам Донецької області.

      Цікаво пройшов другий день збору, який відзначився великою кількістю тренінгів як для лідерів, так і для кураторів . Тренінги проведені на різноматну тематику, лідери самі обирали цікаву групу для себе - це "Ресурс сміття", " Толерантність у молодіжному колі", "Психотехніка спілкування з дітьми з особливими потребами", "Ще раз про ВІЛ і СНІД", " Медіапростір в розвитку учнівського самоврядування", "Дитяча журналістика". Куратори мали змогу ознайомитися з такою новою формою дозвілевих технологій роботи з молоддю, як "Хакатон" .

      І не забуваймо про розваги. Який збір лідерів учнівського самоврядування без творчої зустрічі лідерів? Програма була насиченою не тільки корисними справами, а й просто веселим, цікавим знайомством нашої молоді та конкурсами, де кожен вміло показав свої лідерські якості.

     Не забули і про екскурсію столицею. Лідери учнівського самоврядування відвідали визначні історичні пам*ятники столиці, подорожували вечірнім Києвом та побували на алеї Героїв Небесної сотні, оскільки будучи в столиці це місце має відвідати кожен українець.

  

Переглядів: 456 | Додав: adminosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: