Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Пятница, 29.03.2024
Головна » 2016 » Декабрь » 30

     Минув насичений складними випробуваннями та подіями 2016 рік. Ми вкотре довели всьому світу, що здатні змінювати долю своєї країни на краще: віддано працювати, добре вчитися, займатися благодійництвом та волонтерством. Низько вклоняємося кожному воїну, який став на захист нашого мирного життя та можливості святкувати народження Сина Божого…

     Галузь освіти району достойно прожила рік, що минає… Завдяки  співпраці з народним депутатом Олегом Барною, головою Чортківської РДА Михайлом Сташковим, депутатами обласної ради від  Чортківщини, депутатським корпусом Чортківської районної ради здійснено ряд задумів та проектів.  Вірю, що наступний рік стане ще успішнішим, соратників – прибавиться, сподівання – справдяться! 

     У переддень новоріччя пам’ятаймо,  що найбільша цінність України – це ми, українці, це наші родини, наші батьки і діти.. Любімо одне одного, підтримуймо, вірмо в наш успіх, і він обов’язково настане! Надіюся  на те, що ми  з гідністю витримаємо всі випробування та завтра будемо кращими, ніж сьогодні. Маю оптимізм з приводу того, що в результаті з маленьких особистих перемог кожного складуться великі здобутки нашого народу та держави… ... Читать дальше »

Переглядів: 426 | Додав: adminosvita | Дата: 30.12.2016 | Коментарі (0)