Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Пятница, 29.03.2024
Головна » 2016 » Декабрь » 28 » Атестація Милівецької ЗОШ І-ІІ ступенів
09:14:00
Атестація Милівецької ЗОШ І-ІІ ступенів

     Атестація є основною формою державного контролю за діяльністю навчальних закладів незалежно від їх підпорядкування, типу та форм власності і проводиться з метою забезпечення реалізації єдиної державної політики у сфері дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти.

         Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 30 січня 2015 року № 67 «Про затвердження Порядку державної атестації дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів», зареєстрованим в Міністерстві юстиції України, плану роботи відділу освіти на 2016/2017 навчальний рік було проведено атестаційну експертизу   Милівецької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Чортківської районної ради.

         Експертною комісією здійснено оцінку роботи школи по всіх напрямках, відмічено позитивну динаміку у роботі адміністрації закладу, педагогічного колективу щодо всебічного розвитку учасників навчально-виховного процесу, їх розумових і фізичних здібностей, формування загальнолюдських моральних цінностей, виховання громадян, здатних до свідомого суспільного вибору та професійного самовизначення.

       Директор Милівецької ЗОШ І-ІІ ст. Ковальчук Олександр Андрійович провів  відкриту публічну презентацію діяльності навчального закладу, проаналізував  роботу педагогічного колективу, розповів про досягнення та перспективи розвитку.

       На підставі рішення атестаційної комісії відділу освіти Чортківської (протокол № 7 від 11.11.2016), згідно з наказом відділу освіти від 11.11.2016 року № 271-од «Про підсумки державної атестації Милівецької ЗОШ І-ІІ ступенів» Милівецьку загальноосвітню школу  І-ІІ ступенів Чортківської районної ради визнано атестованою.

 

Переглядів: 551 | Додав: adminosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: