Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Пятница, 26.04.2024
Головна » 2015 » Апрель » 9 » Акція «Подарунок на Великдень воїну АТО»
11:22:35
Акція «Подарунок на Великдень воїну АТО»

    Всім нам добре відома політична та військова ситуація, яка нині склалася в нашій країні. Дуже тяжко розуміти, що кожного дня гинуть сини - України. Прокидається нестримне бажання зберегти життя кожного, хто зараз не з нами, хто зараз ризикує собою для нашого світлого майбутнього. Сьогодні вся країна протистоїть ворогу та єднається навколо головних цінностей незалежності і свободи. У цей складний для нашої країни час, ми всі із занепокоєнням та великим хвилюванням стежимо за подіями, які розгортаються на Сході України. Тому відділ освіти Чортківської райдержадміністрації, районний методичний кабінет разом з учнівськими  і педагогічними колективами  загальноосвітніх навчальних  закладами району  з ентузіазмом долучилися до благодійної акції «Подарунок на Великдень воїну АТО» .

   Великдень це одне з найбільших християнських свят. Кожен, від маленького до великого , у цей день повинен відчути радість від Воскресіння Христового та посмакувати паскою. Тому у дні Великодніх свят учнів Чортківського району  поєднало  почуття радості та прагнення подарувати своє тепло і турботу тим, хто потребує уваги і підтримки . Це - воїни АТО.

Події, які відбуваються на Сході України не залишають байдужими жодного учня   жодної школи району.

У рамках акції учні  шкіл району:

- намалювали малюнки;                                                                                                   

- написали зворушливі листи та висловили слова вдячності й підтримки героям, які захищають нашу рідну Україну;

- разом з батьками та вчителями зібрали для воїнів АТО пасхальні смаколики.

Дітки висловлюють подяку та низький уклін нашим солдатам. Бажання у всіх спільне та єдине: «Повертайтеся живими!».

        Ми всі молимося за мир на нашій землі. Давайте сподіватися, що Великодній передзвін принесе мир та спокій у кожну домівку, наповнить  життя кожного захисника  світлом і радістю, додасть наснаги та енергії, а серце буде сповнене вірою у перемогу добра, як сповнені цим світлі миті Великодня! Нехай Пасхальне Свято стане для кожного початком нового життя - кращого і добрішого . Христос Воскрес! Воістину Воскрес! 

  

Переглядів: 643 | Додав: adminosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
0
1 Світлана Дячок   (12.04.2015 12:56:13) [Материал]
"Діла добрих обновляться,
Діла злих загинуть". Т.Шевченко

Ім`я *:
Email *:
Код *: