Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Пятница, 19.04.2024
Головна » 2015 » Апрель » 03

     На базі дошкільного навчального закладу с. Білобожниця вихователь Король Галина Богданівна провела інтегроване заняття (художньо-естетичний розвиток, мовленнєвий розвиток, валеологія) «Веселий Лісовичок». Метою заняття було виховувати у дітей дбайливе ставлення до природи, вчити бачити красу навколо себе,  викликати позитивний настрій в дітей під час заняття та бажання приймати активну участь у різних видах  діяльності. В обговоренні прийняли участь методист дошкільного навчання, завідувач та вихователі дошкільного закладу , вчитель початкових класів Білобожницької ЗОШ І-ІІІ ст.

     

Переглядів: 1568 | Додав: adminosvita | Дата: 03.04.2015 | Коментарі (0)

     Весна - прекрасна та чарівна пора року. Усе навкруги пробуджується від зимової сплячки. З'являються бруньки на деревах, пробиваються крізь землю перші весняні квіти, веселіше усміхається сонечко на небі... Та найбільшим дивом та справжнім святом є приліт птахів із теплих країв. Кожного дня ми з нетерпінням поглядаємо на небо, сподіваючись побачити лелек, шпаків, жайворонків, ластівок...

 

     Чекають повернення додому пернатих друзів і учні Джуринської школи. Традиційно кожного року тут проходить акція, приурочена зустрічі птахів.Учні під керівництвом учителя біології Братків Ольги Іванівни готують різні заходи, присвячені цій події. 

    Цього року учні виготовляли шпаківні. Розвісили їх і біля рідної школи, і в шкільному саду ще 17 березня. Всі завзято працювали, аби зробити будиночки для шпаків затишними та надійними. Учні взяли участь у віртуальній екскурсії «Птахи Тернопільщини», створили фотоколаж «Птахи – це частина природи». Готу ... Читать дальше »

Переглядів: 3795 | Додав: adminosvita | Дата: 03.04.2015 | Коментарі (0)