Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Пятница, 26.04.2024
Головна » 2015 » Апрель » 28

       27 квітня відбувся обласний збір лідерів учнівського самоврядування. На зібрані відбувся розгляд таких проектів, як проект « Книга звитяги євромайдану та АТО», « Випускний під час війни», та Всеукраїнський проект « Пазл миру».

     На зібранні лідерів були присутні почесні гості – директор департаменту освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації Л.Л.Крупа,  завідувач лабораторією виховної роботи Тимчишин О.І., заступник директора інституту післядипломної освіти Куриш О.С., вдова загиблого героя Тернополя - Юлія Юркевич, яка в свою чергу презентувала книгу-спогад свого чоловіка, яку він написав за два тижні до смерті та методист, куратор лідерів Тернопільщини – С.О.Хома.

       Зібрані матеріали лідерами районів вразили гостей , матеріал виявився дуже цінним. Кожен район зібрав надзвичайно велику кількість інформації, яка буде систематизовуватись лідерами обласної асоціації «Авангард». Матеріали учнівського самоврядування Чортківського району були передані Л.Л.Крупі за його власною ініціативою, а ... Читать дальше »

Переглядів: 663 | Додав: gykavairyna | Дата: 28.04.2015 | Коментарі (4)

     Згідно Конституції України кожен громадянин України має право на захист свого життя і здоров’я від наслідків аварій, катастроф, пожеж, стихійного лиха.
    Саме з такою метою 23 квітня на базі Білобожнцької ЗОШ І – ІІІ ступенів був проведений показовий День цивільного захисту за участю керівників загальноосвітніх навчальних закладів району.
Такий захід є важливою складовою практичної підготовки педагогів та учнів до дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру.
    Статистика надзвичайних ситуацій в Україні засвідчує, що їх кількість, на жаль, збільшується. А тому всі учасники навчально-ввиховного процесу повинні навчитися дотримуватись елементарних правил безпеки та дій в умовах надзвичайних ситуацій.
     День цивільного захисту проводиться у квітні як підсумок вивчення шкільної програми з предметів «Основи здоров'я» та «Захист Вітчизни». У цей день ми згадуємо трагедію Чорнобиля, природні катаклізми та стихійні лиха.
     Програма заходу у Білобожницькій ЗОШ передбачала:
• проведення відкритих занять з ЦЗ у 2, 6 та 7 класах (класні керівники Лучка О.М., Швалюк Л.Б., Греньків О.В.) та уроку з основ медичних знань у 10-11 класах (вчитель Павшок Л.Л.)
• евакуацію учасників навчально-виховного процесу за сигналом цивільного захисту
• змаг ... Читать дальше »

Переглядів: 546 | Додав: gykavairyna | Дата: 28.04.2015 | Коментарі (0)

 

21 квітня учні Пробіжнянської ЗОШ І-ІІІ ст. стали активними учасниками акції Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця». Мета акції – допомога важкохворим дітям. Учні зібрали 550 грн, які перерахували на закупівлю реанімаційного обладнання для Тернопільської дитячої обласної лікарні.

Скринька із серцем обійшла усі класи, учні добровільно брали участь в акції, кидаючи до скриньки будь-яку грошову одиницю. За це учасникам акції прикріплювали червоні сердечка, як символ любові та добра. Ми переконані, що наш маленький внесок у цю добру справу допоможе якійсь знедоленій дитині.

Переглядів: 477 | Додав: gykavairyna | Дата: 28.04.2015 | Коментарі (0)