Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Среда, 24.04.2024
Головна » 2016 » Май » 16

 

Ще на початку квітня 2016року на базі Чортківського районного комунального закладу «Центр науково-технічної творчості і дозвілля учнівської молоді» проводилась виставка робіт гуртківців Центру і школярів Чортківського району з технічної творчості. А вже у другій декаді місяця найкращі дитячі роботи  були представлені на трьох обласних виставках: виставці-конкурсі робіт учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання, конкурсі-звіті конструкторських гуртків “Наш пошук і творчість – тобі,  Україно!” та виставці-конкурсі  робіт юних  дизайнерів та ужиткового мистецтва, які проходили в Тернопільському обласному комунальному центрі науково-технічної творчості школярів та учнівської молоді.

Школярі, вихованці  позашкільних навчальних закладів,  здивували журі своїм творчим підходом до виконання завдань, потішили неординарними, різноманітними виробами та ідеями. Багато виробів, представлених на виставках,  з національно-патріотичної тематики.

  Творчі завдання, що виконані дитячими руками, спрямовані на впровадження нової техніки і технологій, забезпечення енергоефективності, ергономіки, створення нових інструментів, архітектурних проектів, нових витворів патріотичного характеру.
            Переможці виставо ... Читать дальше »

Переглядів: 466 | Додав: adminosvita | Дата: 16.05.2016 | Коментарі (0)