Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Пятница, 29.03.2024
Головна » 2016 » Май » 16 » Високі нагороди – результат налагодженої роботи позашкільників!!!
14:52:42
Високі нагороди – результат налагодженої роботи позашкільників!!!

 

Ще на початку квітня 2016року на базі Чортківського районного комунального закладу «Центр науково-технічної творчості і дозвілля учнівської молоді» проводилась виставка робіт гуртківців Центру і школярів Чортківського району з технічної творчості. А вже у другій декаді місяця найкращі дитячі роботи  були представлені на трьох обласних виставках: виставці-конкурсі робіт учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання, конкурсі-звіті конструкторських гуртків “Наш пошук і творчість – тобі,  Україно!” та виставці-конкурсі  робіт юних  дизайнерів та ужиткового мистецтва, які проходили в Тернопільському обласному комунальному центрі науково-технічної творчості школярів та учнівської молоді.

Школярі, вихованці  позашкільних навчальних закладів,  здивували журі своїм творчим підходом до виконання завдань, потішили неординарними, різноманітними виробами та ідеями. Багато виробів, представлених на виставках,  з національно-патріотичної тематики.

  Творчі завдання, що виконані дитячими руками, спрямовані на впровадження нової техніки і технологій, забезпечення енергоефективності, ергономіки, створення нових інструментів, архітектурних проектів, нових витворів патріотичного характеру.
            Переможці виставок нагороджені дипломами відповідних ступенів та грамотами  Тернопільського обласного комунального центру науково-технічної творчості школярів та учнівської молоді.

Гідно представили Чортківський район і наші вихованці, зокрема:

- Баран Христина, вихованка гуртка початкового технічного моделювання  Центру НТТДУМ (керівник – Сороковська Г. І.) – нагороджена дипломом І ступеня;

- Соболевська Аліна, вихованка гуртка технічного дизайну Центру НТТДУМ (керівник – Дудяк Я. В.) – нагороджена дипломом І ступеня (двічі);

- Сорока Андрій, вихованець гуртка конструювання малогабаритної сільськогосподарської техніки  Центру НТТДУМ (керівник –Хаба Б. М.) – нагороджений дипломом І ступеня;

- Бендера Вікторія, вихованка гуртка виготовлення сувенірів  Центру НТТДУМ (керівник – Васечко О.М.) – нагороджена дипломом І ступеня;

- команда Чортківського району зайняла ІІ місце у виставці-конкурсі  робіт юних  дизайнерів та ужиткового мистецтва.

За активну участь у цих заходах обласного масштабу відзначено директора Чортківського районного Центру НТТДУМ – Зуляк Оксану Богданівну.

На районному рівні керівники гуртків отримали подяки за підготовку учасників та переможців цих заходів від начальника відділу освіти Гульки І. М.

  Роботи переможців будуть представлені   у м. Києві на Всеукраїнських виставках.


Переглядів: 462 | Додав: adminosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: