Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Вторник, 19.03.2024
Головна » 2016 » Март » 04

     3 березня 2016 року у Всесвітній день письменника відбулася VIІ Всеукраїнська українознавча гра «Соняшник», яка розроблена для активного долучення молоді до кращих здобутків національної культури у її мовному та літературному просторі, формування навичок аналізу мовного та літературного матеріалу, а також для допомоги учням старших класів у підготовці до зовнішнього незалежного оцінювання і реалізації положень Концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді. 

    Навчальні заклади Чортківського району  щороку є активними учасниками конкурсу. З нетерпінням чекають дня, коли вся країна об’єднується в одну родину під егідою гри «Соняшник»! Це свідчить про їх допитливість, бажання пізнавати нове, небайдужість і вболівання за Україну. Учасників гри  завжди  чекають цікаві завдання  з української мови і літератури, історії України, народознавства та краєзнавства. У 2016 році в українознавчій грі взяли участь 23 загальноосвітніх заклади. Учні 1-11 класів продемонстрували свої знання, кмітливість та глибоку ерудицію.

   З нетерпінням чекатимемо результатів гри, які будуть оголошені у травні. Зичимо всім учасникам отримати свої чесно здобуті нагороди.

... Читать дальше »

Переглядів: 592 | Додав: adminosvita | Дата: 04.03.2016 | Коментарі (0)