Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Пятница, 19.04.2024
Головна » 2015 » Май » 07

    Оновлення суспільства, його радикальна зміна,- суперечливий, складний і тривалий процес, пов'язаний із пошуком нових шля­хів, засобів здійснення перетворень у всіх сферах життєдіяльності людей. Це зумовлює необхідність творчої участі в цьому процесі всіх громадян держави, бо недостатня креативність, відсутність ефективних стимулів її розвитку та реалізації - основні фактори, які заважають втіленню ін­новаційних ідей, задумів, нових цільових настанов та орієнтацій.

    Діяльність керівника сучасного дошкільного навчального закладу освіти все більше набуває про­фесійного характеру, тобто потребує використання фахових знань і вмінь не тільки з педагогіки, а й з економіки, менеджменту, соціології тощо. Від професіоналізму керівника багато в чому залежить успішний розвиток навчального закладу, його конкурентоспроможність і авторитет. Професіоналізм керівника є запорукою працездатності педагогічного колективу, добробуту учнів, спокою батьків, отримання якісних освітніх послуг соціальними замовниками.

     Саме розгляд сучасних орієнтирів змісту управлінської компетентності керівника навчального закладу ліг в основу семінару для завідуючих дошкільних навчальних закладів району, який відбувся 30 квітня 2015 року  на базі дошкільного навчального закладу «Казка»  смт. Заводське.

... Читать дальше »
Переглядів: 501 | Додав: adminosvita | Дата: 07.05.2015 | Коментарі (0)