Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Пятница, 19.04.2024
Головна » 2015 » Май » 7 » Районний семінар завідувачів дошкільних навчальних закладів
09:41:30
Районний семінар завідувачів дошкільних навчальних закладів

    Оновлення суспільства, його радикальна зміна,- суперечливий, складний і тривалий процес, пов'язаний із пошуком нових шля­хів, засобів здійснення перетворень у всіх сферах життєдіяльності людей. Це зумовлює необхідність творчої участі в цьому процесі всіх громадян держави, бо недостатня креативність, відсутність ефективних стимулів її розвитку та реалізації - основні фактори, які заважають втіленню ін­новаційних ідей, задумів, нових цільових настанов та орієнтацій.

    Діяльність керівника сучасного дошкільного навчального закладу освіти все більше набуває про­фесійного характеру, тобто потребує використання фахових знань і вмінь не тільки з педагогіки, а й з економіки, менеджменту, соціології тощо. Від професіоналізму керівника багато в чому залежить успішний розвиток навчального закладу, його конкурентоспроможність і авторитет. Професіоналізм керівника є запорукою працездатності педагогічного колективу, добробуту учнів, спокою батьків, отримання якісних освітніх послуг соціальними замовниками.

     Саме розгляд сучасних орієнтирів змісту управлінської компетентності керівника навчального закладу ліг в основу семінару для завідуючих дошкільних навчальних закладів району, який відбувся 30 квітня 2015 року  на базі дошкільного навчального закладу «Казка»  смт. Заводське.

   Глибоким та пізнавальним був виступ керівника ДНЗ Полюги О.М., яка ознайомила з основними методами та прийомами в  управлінській діяльності ДНЗ.

    На семінарі панував позитивний настрій. Цьому сприяв чудовий виступ дошкільнят даного закладу та проведене психологічне діагностування  «Ваш стиль спілкування»  психологом ДНЗ Гнатюк У.Я.. Рефлексія спонукала кожного з учасників заходу зробити аналіз отриманої інформації, визначити особисті плани на майбутнє щодо здійснення управлінської діяльності в ДНЗ.

  

Переглядів: 502 | Додав: adminosvita | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: