Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Четверг, 28.03.2024
Головна » 2015 » Май » 19

       У неділю 17 травня біля могили загиблих воїнів УПА на Качуровій горі, що у с. Сосулівк, відзначали Свято Героїв, приурочене 70-ій річниці героїчного бою українських повстанців з калька разів переважаючими силами військ НКВС. Педагогічні та учнівські колективи Улашківської, Сосулівської, Росохацької, Угринської, Залісянської ЗОШ підготували патріотичні виступи з нагоди заходу. 

-Так склалося, що як 70 років тому, так і в нинішній час ворог зазіхає на нашу землю, - казав народний депутат України Олег Барна. - На жаль як тоді, так і тепер матері втрачають синів, жінки – чоловіків, діти – батьків, але за те наша ненька Україна отримала своїх ангелів, на прикладі яких ми повинні виховувати молоде покоління.

За словами Олега Степановича, кожен громадянин має себе запитати, що він може зробити для України, а не тільки вимагати благ для себе. – Христос Воскрес і Воскресне Україна, - додав народний депутат.

У той день присутні мали можливість заслухати патріотичні твори про матір -Україну, мужніх синів і дочок держави, які готові на все заради вільної, незалежної країни. Культурна програма вселяла надію, що сильній Україні бути та віру в світле майбутнє укр ... Читать дальше »

Переглядів: 489 | Додав: adminosvita | Дата: 19.05.2015 | Коментарі (0)