Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Пятница, 29.03.2024
Головна » 2015 » Март » 23

     Що таке вогонь? Це життя – тепло домашнього вогнища, світло від свічі, це Вічний вогонь пам'яті, що  палає в серцях людей. Але чомусь усе частіше просте слово «вогонь» асоціюється із страшним словом  «пожежа», «трагедія», «біда», «смерть». Чому так? Які причини виникнення пожеж? Чи знаємо правила пожежної безпеки?

   Саме про це йшла мова на районному семінарі вчителів з основ здоров'я, який проходив в Росохацькій загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів.

     Учасники семінару відвідали урок Жаровського І.П. на тему  «Пожежна безпека» у 5 класі. Вчитель на уроці реалізував  різні  форми і методи роботи.

     В ході уроку Іваном Петровичем було поставлено перед учнями і гостями ряд проблемних питань. Свої думки з цієї теми висвітлив вчитель Улашківської ЗОШ І –ІІІ ступенів Побуринний Богдан  Михайлович. Зокрема, він сказав: « Усі громадяни України повинні дотримуватись правил протипожежної безпеки. Бути господарями дбайливими  і бережливими».

    Вчитель Косівської ЗОШ І &nda ... Читать дальше »

Переглядів: 513 | Додав: adminosvita | Дата: 23.03.2015 | Коментарі (0)

 20 березня 2015 р. о 13.00 год. було організовано масовий захід «Молитва дітей за Україну», присвячений 150-річчю від дня народження видатного релігійного діяча ХХ століття Митрополита Андрея Шептицького. Флеш-моб проводився з метою реалізації заходів, спрямованих на всебічну підтримку і розвиток української ідентичності, формування в учнівської молоді почуття духовності та християнського світогляду, широкого залучення школярів до сучасних форм вияву громадянської активності.

Розпочався захід читанням поезії Т.Г.Шевченка:

... Читать дальше »

Переглядів: 572 | Додав: adminosvita | Дата: 23.03.2015 | Коментарі (0)