Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Четверг, 25.04.2024
Головна » 2015 » Март » 6 » Відбувся семінар в Джуринській ЗОШ І-ІІІ ст.
14:49:13
Відбувся семінар в Джуринській ЗОШ І-ІІІ ст.

     5 березня  в Джуринській ЗОШ І – ІІІ ст. відбулося районне методичне засідання вчителів української мови і літератури на тему «Форми співробітництва вчителя та учнів в процесі навчання».

    На семінарі виступили директор школи Ярема П.Ф., заступник директора з навчально – виховної роботи Ругало О.Ю., методист районного методичного кабінету Махно С.І. У виступах головна увага була звернена на те, що в умовах модернізації української освіти одним із напрямків оптимізації навчального процесу у середніх навчальних закладах є його спрямування на демократизацію взаємовідносин вчителя  та учня, що відображається в нових підходах до навчання, зокрема у  створенні сприятливої атмосфери співробітництва.

     Учителі відвідали урок позакласного читання у 5 класі ««Моя стежка до Кобзаря»», який провела Квасниця О.Я. Майстер –клас  у 6 класі провела вчитель української мови і літератури Ріба М.А.. Зацікавив учасників семінару і літературно – мистецький performance «Життя, як спалах сірника…», який підготувала Дрозда Н.І.

     Завершився захід методичним діалогом ,  де учасники  підвели підсумки роботи.

Переглядів: 525 | Додав: adminosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: