Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Суббота, 20.04.2024
Головна » 2015 » Март » 20 » Проведено майстер-клас на тему: «Виготовлення дерева з бісеру»
08:42:48
Проведено майстер-клас на тему: «Виготовлення дерева з бісеру»

   18 березня у Пробіжнянській ЗОШ І-ІІІ ст. було проведено  майстер-клас на тему: «Виготовлення дерева з бісеру» під керівництвом вчителя обслуговуючої праці Музики Лілії Ігорівни У заході взяли участь вчителі обслуговуючої праці Чортківського району, а також методист Чортківського РМК Гикава І.Л.

  Було представлено роботи Лілії Ігорівни та її вихованців: бонсай, дуб, плакуча верба, ялинка, фіалки з бісеру, сакура з натурального каменю.

  Лілія Ігорівна  продемонструвала технологію та процес виготовлення дерев з бісеру та їх оздоблення, презентувала сучасну методику виготовлення дерев, залучивши до практичної роботи кожного з присутніх доцільно дібраними матеріалами та мудрими порадами. Педагоги зацікавлено працювали, опановуючи техніку виготовлення листочків різних видів.

  Загалом захід дав вчителям теоретичний та практичний матеріал, став унікальною можливістю поділитися досвідом роботи з актуальних питань та бажанням освітян запроваджувати дану техніку роботи з бісером  у практику власної діяльності. Майстер-клас пройшов в атмосфері співтворчості. Головне, щоб було бажання творити!

Переглядів: 719 | Додав: adminosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: