Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Суббота, 20.04.2024
Головна » 2015 » Апрель » 9 » Автомобіль у зону АТО
09:08:00
Автомобіль у зону АТО

     Виховання патріотизму особистості, національної свідомості та духовності серед учнівського колективу стало одним із основних орієнтирів виховання в Ягільницькій школі. Ситуація, яка склалася на сьогоднішній день, є дуже складною. І саме сьогодні ми повинні проявляти свою національну свідомість та патріотизм.

   Завдяки патріотичному настрою, напередодні світлого свята світлого Воскресіння Христового, директор нашої школи Зайло А.Я. зумів зорганізувати купівлю автомобіля в зону АТО. Напередодні дня відправлення автомобіля вчителі та учні школи дружньо ліпили та варили вареники для воїнів АТО. Учні школи писали листи, складали вірші, малювали малюнки, щоб підтримати наших мужніх захисників. Адже усім їм, як ніколи, потрібна увага, добре слово, повага та любов небайдужих людей та наша з вами молитва.

    Шкільний колектив разом із громадськістю села та іншими школами району, а саме: Заліссянською, Білобожницькою, Милівецькою, Білівською, Нагірянською, Базарською, Колиндянською, Угринською, Свидівською, Палашівською, Бичківською, Шманьківською наповнили автомобіль різноманітними продуктами харчування.

    Також до відправлення автомобіля долучилися Запухляк В.Б., Запухляк С.Б., Юсипчук В, Кіндрат І. Слома Ю., парох нашого села отець Олег, отець Володимир із смт. Заводське, волонтери собору Петра і Павла.

    Кращі учні школи мали честь розфарбувати автомобіль у комуфляжний колір.

  9 квітня 2015р. вся шкільна родина вишикувалась на урочисту лінійку, присвячену посвяті та відправленню автомобіля у зону АТО. На лінійці були присутні почесні гості: перший заступник РДА Запухляк В.Б., завідувач районним відділом освіти Чортківської РДА Гулька І.М. та парох села отець Олег, який освятив автомобіль та поблагословив у щасливу дорогу. Зі словами вдячності до учнів школи звернулася Гулька І.М.

  Устами дітей звучали слова молитви до Святої Богородиці, аби наші славні земляки живими і здоровими якнайшвидше повернулися додому, до своїх рідних.

   На знак вшанування світлої пам’яті тих, хто загинув у зоні АТО, схиливши голови, присутні пом’янули їх хвилиною мовчання.

  Під оплески та вигуки «Слава Україні! Героям слава!» автомобіль,  за кермом якого був директор школи А. Я. Зайло, зробив почесний круг навколо школи та вирушив у далеку дорогу на Схід.

Переглядів: 620 | Додав: adminosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: