Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Четверг, 25.04.2024
Головна » 2016 » Октябрь » 26

     В рамках тижня історії в Джуринській ЗОШ І – ІІІ ступенів були проведені такі заходи: виставка історичних газет « Українці та Європа », виставка малюнків « Моя країна – Україна «, віртуальна подорож « Така відома й невідома Україна », заочна мандрівка « Моя Тернопільщина ».

     Апофеозом тижня історії у Джуринській ЗОШ І – ІІІ ступенів, спланованим під вмілим керівництвом вчителя історії та правознавства Горин Н.І., стала патріотична імпреза « Не втрачаймо зв’язку поколінь » за участю учнів 5 – 10 класів, приурочена чотириєдиному святу : Дню українського козацтва, створення УПА, захисника України та Покрові Пресвятої Богородиці, що відбулася 13 жовтня.

    Ведучою патріотичного дійства, що відало про згромадження таких знаменних свят в одному дні, була бібліотекар школи Кістяник Л.М.

  У канву імпрези майстерно були вплетені поетичні одкровення, музично – пісенні акорди у виконанні талановитих школярів: Нагумик А., Рібої А., Кіндяка Д., Витрикуш Л. ( 5 кл.), Кістяник В., Макарівської А., Пліско ... Читать дальше »

Переглядів: 522 | Додав: adminosvita | Дата: 26.10.2016 | Коментарі (0)

   14 жовтня у с. Джурин відбулося урочисте святкування з Дня народження дошкільного навчального закладу «Сонечко». Усі, хто працює, працював, виховується та виховувався в ДНЗ с. Джурин, зібрались разом, щоб привітати рідний садок з півстолітнім ювілеєм. День у день, цілих 50 років тут трудяться по-справжньому творчі люди, які всю свою душу і серце віддають дітям, даруючи малятам щасливий світ дитинства.

   На честь 50-річчя садочку були запрошені колишні працівники, спонсори та випускники. У святі прийняли участь діти Джуринської ЗОШ І-ІІІ ступенів та вихованці Джуринської музичної школи, батьки колишніх випускників із с. Джуринківської Слобідки, а також батьки теперішніх випускників дошкільного навчального закладу.      

    Святкування Дня народження «Сонечка» залишило безліч емоцій та незабутнє враження у серцях кожного, хто відвідав свято.

  

Переглядів: 520 | Додав: adminosvita | Дата: 26.10.2016 | Коментарі (0)