Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Пятница, 29.03.2024
Головна » 2016 » Октябрь » 21

    Саме ці рядки стали гаслом свята, приуроченого Дню Захисника України, посвяті в соколята учнів другого класу, героям УПА, АТО, Небесній сотні, яке відбулося в Милівецькій ЗОШ І-ІІ ступенів напередодні Святої Покрови.

  За ініціативи директора Милівецької ЗОШ І-ІІ ступенів Олександра Андрійовича Ковальчука у Милівецькій школі створено єдиний в Чортківському районі музей «Бойової слави». Цікаво є те, що для оформлення експонатів музею учні на чолі з директором школи власноруч виготовляли дерев’яні рамки для оформленняя фотовиставки, багато експонатів передано нам волонтерами, які безпосередньо були на передовій.

    На відкритті музею були присутні  військовий комісар, полковник Підручний Леонід Рішардович, та солдат Гриндула, отець Михайло, отець-капелан та волонтер Богдан Гагавчук, жителі села Милівці.

    Як зазначив Леонід Рішардович,  саме в рядах соколят він побачив молодих патріотів України. Свою присягу на вірність Вітчизні вони давали з такою силою, як і хлопці на передовій. До сліз трепетною була промова нашого місцевого волонтера, отця-капелана Богдана Гагавчука, який під час виступу вручив своїй донечці власний шеврон.

... Читать дальше »

Переглядів: 430 | Додав: adminosvita | Дата: 21.10.2016 | Коментарі (0)