Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Суббота, 20.04.2024
Головна » 2015 » Ноябрь » 03

     З 12 по 16 жовтня, в рамках проекту «Хто живий, в ряд ставай визволяти рідний край» та з нагоди Дня захисника України в Чортківському районному Центрі НТТДУМ було організовано флеш-моб «Кульки доброти». Метою його стало залучення учнівської молоді району до заходів національно-патріотичного спрямування. Під час флеш-мобу його учасниками було написано понад сто листівок-побажань миру, добра, щастя Україні, здоров’я та наснаги воїнам, які захищали рідний край й далі залишаються на передовій. Всі ці побажання злетіли у небо у різнобарвних кульках. У заході прийняли участь вихованці Центру НТТДУМ із сіл Колиндяни, Улашківці, Білобожниця, Горішня Вигнанка, Росохач, Нагірянка, селища Заводського та міста Чорткова (всього близько 400 учнів). «Кульки доброти» об’єднали школярів району в єдиному прагненні – миру та добра Україні.

 

Переглядів: 718 | Додав: adminosvita | Дата: 03.11.2015 | Коментарі (0)

         Є у Бога  замисли,  щоб інколи  сконцентрувати  в одному місці  згустки інтелекту,  духовності,  порядності,  щоб від такого потужного світла людської душі наснажилися  інші.

        Саме у таке духовно-філологічне  дійство вилилося  свято  «Духовна  поезія  у релігійному  житті  українського  народу»,  що відбулося  в актовій  залі  церковного  управління  Бучацької  єпархії  у  Чорткові.

         Незбагненну     сутність  всесвіту  та людини,  філософські  глибини  людського  світосприйняття,  прості   істини,  які лежать на поверхні  явив  присутнім  вчителям  християнської етики  та української  літератури, студентам  дяківської  академії,  педагогічного  коледжу,  учням  загальноосвітніх  шкіл  отець,  філософ,  психолог, книголюб  Василь  Погорецький.  Його   розмова  була  мережана  її  величністю  Поезією,  що безсумнівно,  перейшла  у  поліфонічний  полілог&nb ... Читать дальше »

Переглядів: 534 | Додав: adminosvita | Дата: 03.11.2015 | Коментарі (0)