Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Пятница, 26.04.2024
Головна » 2016 » Март » 22

    20 березня, в Будинку звукозапису українського радіо в м.Києві, відбувся підсумковий етап І Всеукраїнського конкурсу «Змагаймось за нове життя», присвяченого творчості Л.Українки, започаткований М.Фішер-Слиж. Як зазначили організатори конкурсу -  в порівнянні з минулим роком кількість учасників зросла в тричі.

     Гостями конкурсу стали А.М.Вітенко, заступник міністра культури України, С.О.Кочерга, директор музею Л.Українки в Криму, П.М.Мовчан, голова «Просвіти» та ін. Координатором та організатором І Всеукраїнського конкурсу стала заслужений вчитель України Т.М. Захарова.

   Конкурс організований на високому рівні. Крім святкового заходу, учасники отримали цінні подарунки, була організована екскурсія по Києву, обід для учасників конкурсу.

     Учениця Милівецької ЗОШ І-ІІ ступенів Гут Анастасія посіла на І Всеукраїнському конкурсі ІІ місце у номінації «Декламація» за що була нагороджена Дипломом ІІ ступеня та цінними подарунками.

«Ні, я жива, я буду вічно жити

Я маю в серці те, що не вмирає…»

< ... Читать дальше »
Переглядів: 547 | Додав: adminosvita | Дата: 22.03.2016 | Коментарі (0)

    У Києві відбувся фінал Всеукраїнського конкурсу молодіжних проектів «Енергія та середовище», що проходив під гаслом «Збережемо енергію — збережемо планету».

    Одинадцятий рік поспіль конкурс проводиться громадською екологічною організацією Екологічний клуб Еремурус у партнерстві з Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді України при участі міжнародного проекту SPARE з метою пошуків та підтримки талановитої учнівської молоді, залучення її до навчально-практичної діяльності з проблем енергоефективності та раціонального використання ресурсів. На відкритті конкурсу учасників вітали депутати, вчені, співробітники міжнародних фондів, представники духовенства.

     До участі в конкурсі запрошувалися учні позашкільних, загальноосвітніх і професійно-технічних навчальних закладів Украни, які мають досягнення у практичній діяльності в сфері змін клімату, впровадження енергозбереження, використання поновлюваних джерел енергії для місцевих потреб, у підвищенні енергоефективності шкільних будівель.

   Чортківський район на конкурсі був представлений двома учасниками: Вербіцькою Тетяною, вихованкою гуртка Чортківського районного комунального закладу &l ... Читать дальше »

Переглядів: 480 | Додав: adminosvita | Дата: 22.03.2016 | Коментарі (0)