Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Пятница, 19.04.2024
Головна » 2016 » Март » 22 » Вдалий виступ у фіналі «Енергії і середовища»
14:21:32
Вдалий виступ у фіналі «Енергії і середовища»

    У Києві відбувся фінал Всеукраїнського конкурсу молодіжних проектів «Енергія та середовище», що проходив під гаслом «Збережемо енергію — збережемо планету».

    Одинадцятий рік поспіль конкурс проводиться громадською екологічною організацією Екологічний клуб Еремурус у партнерстві з Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді України при участі міжнародного проекту SPARE з метою пошуків та підтримки талановитої учнівської молоді, залучення її до навчально-практичної діяльності з проблем енергоефективності та раціонального використання ресурсів. На відкритті конкурсу учасників вітали депутати, вчені, співробітники міжнародних фондів, представники духовенства.

     До участі в конкурсі запрошувалися учні позашкільних, загальноосвітніх і професійно-технічних навчальних закладів Украни, які мають досягнення у практичній діяльності в сфері змін клімату, впровадження енергозбереження, використання поновлюваних джерел енергії для місцевих потреб, у підвищенні енергоефективності шкільних будівель.

   Чортківський район на конкурсі був представлений двома учасниками: Вербіцькою Тетяною, вихованкою гуртка Чортківського районного комунального закладу «Центр науково-технічної творчості і дозвілля учнівської молоді» та Мацишин Соломією, слухачкою Чортківської філії МАН України, під керівництвом відмінника освіти України Хаби Богдана Михайловича.

  За рішенням авторитетного конкурсного журі  у номінації «Проекти з енергозбереження, енергоефективності та відновлюваної енергетики» Вербицька Тетяна здобула ІІІ призове місце  з проектом «Конструкція колеса вітрової турбіни» (на фото) та Мацишин Соломія нагороджена грамотою учасника з проектом «Цех переробки органічних відходів для смт Заводське».

Переглядів: 480 | Додав: adminosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: