Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Четверг, 28.03.2024
Головна » 2016 » Март » 22 » Змагаймось за нове життя…
14:31:31
Змагаймось за нове життя…

    20 березня, в Будинку звукозапису українського радіо в м.Києві, відбувся підсумковий етап І Всеукраїнського конкурсу «Змагаймось за нове життя», присвяченого творчості Л.Українки, започаткований М.Фішер-Слиж. Як зазначили організатори конкурсу -  в порівнянні з минулим роком кількість учасників зросла в тричі.

     Гостями конкурсу стали А.М.Вітенко, заступник міністра культури України, С.О.Кочерга, директор музею Л.Українки в Криму, П.М.Мовчан, голова «Просвіти» та ін. Координатором та організатором І Всеукраїнського конкурсу стала заслужений вчитель України Т.М. Захарова.

   Конкурс організований на високому рівні. Крім святкового заходу, учасники отримали цінні подарунки, була організована екскурсія по Києву, обід для учасників конкурсу.

     Учениця Милівецької ЗОШ І-ІІ ступенів Гут Анастасія посіла на І Всеукраїнському конкурсі ІІ місце у номінації «Декламація» за що була нагороджена Дипломом ІІ ступеня та цінними подарунками.

«Ні, я жива, я буду вічно жити

Я маю в серці те, що не вмирає…»

     От  ми і переконалися, що Леся Українка буде жити вічно в наших серцях, умах, праці, пісні, саме Леся дає нам сили боротися і йти вперед, незважаючи на різні перепони, які дає нам життя.

 

                                                                                                Педагог-організатор

                                                                                              Милівецької ЗОШ І-ІІ ступенів –

                                                                                               Наталя Василівна Гут

                       

Переглядів: 543 | Додав: adminosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: