Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Пятница, 29.03.2024
Головна » 2014 » Ноябрь » 26 » ЗУСТРІЧ УЧЕНИЦІ БІЛОБОЖНИЦЬКОЇ ШКОЛИ З УЧАСНИКОМ АТО ЯРИШЕМ МИКОЛОЮ
15:56:51
ЗУСТРІЧ УЧЕНИЦІ БІЛОБОЖНИЦЬКОЇ ШКОЛИ З УЧАСНИКОМ АТО ЯРИШЕМ МИКОЛОЮ

Протягом декількох місяців в Україні триває акція: «Напиши  листа українському солдату!». Не обминули дану можливість підтримати солдатів і школярі Чортківського району, які усі свої листи і малюнки передали у відділ освіти Чортківської РДА. Опісля, начальник відділу освіти Ірина Гулька передала написане і намальоване школярами сестрі Марії Кузь, з монастиря сестер Пресвятої Родини, яка, в свою чергу, вклавши в конверти образочки і Хрестики, передала зібране з волонтерами у зону АТО. 

Учні Білобожницької школи теж взяли участь у цій благородній справі. Ми дуже радо, з великим ентузіазмом сприйняли  ідею написання листа, втілюючи свої творчі задуми у реальність. Адже кожен, не сумніваючись, щиро знав та вірив, що наші послання полинуть на Схід України, несучи військовим віру в те, що їхня робота є найважливішою і найнеобхіднішою в даний час.
У своїх листах ми намагалися висловити слова подяки, думки, міркування та побажання військовослужбовцям, добровольцям. Це не просто «книжкові солдати», а справжні  люди, які не шкодуючи власного життя, боронять Батьківщину, відстоюють її  суверенність.
Тож писали ми щиро, від душі, з надією на те, що листи читатимуть наші вояки, які знаходяться у зоні бойових  дій.
Наші сподівання підтвердилися. І до  глибини душі  наші маленькі щирі серця вразив випадок, коли із листом в руках, написаним моєю подружкою та однокласницею Савіцькою Ангеліною, завітав до нашої школи земляк, Яриш Микола,  до котрого потрапив її лист, коли  він перебував на передовій.
Повернувшись додому, він просто не зміг, щоб не зустрітися з Ангелінкою, яка написала цього листа і прийшов подякувати їй особисто за щирі та зворушливі слова, які підтримують наших воїнів морально, фізично  і ще більше вселяють патріотичний дух у таких складних умовах.
Учасник АТО, пан Микола, розповів, наскільки ці листи є зворушливими, просякнутими любов’ю та турботою,  гордістю та вдячністю за їхні подвиги. У цих маленьких посланнях  вони відчувають дитячі щирі бажання нашим воїнам повернутись додому живими і з перемогою. До глибини душі та сліз зворушують дитячі листи, в яких маленькі патріоти підставляють своє тендітне плече для незнайомого героя  і знаходять по-дорослому розважливі слова підтримки.
Віримо, що наші дитячі послання  рятують простих українських хлопців, яким довелося взяти в руки зброю і захищати Вкраїну.
І ось ці зворушливі листи, добрі та розумні, своєрідна обіцянка іншого майбутнього, яке в даний час виборюють реальні герої.
Ми молимося за вас, за ваше здоров’я, за нашу перемогу над  лицемірним і  жорстоким ворогом.
Любимо всіх щиро вас і хай береже вас Господь!
СЛАВА УКРАЇНІ! –  ГЕРОЯМ СЛАВА!

Учениця 4 класу
Білобожницької ЗОШ І-ІІІ ступенів Іваськів Вікторія

Переглядів: 444 | Додав: adminosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: