Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Среда, 24.04.2024
Головна » 2014 » Декабрь » 31 » Шановні колеги, соратники та друзі!
10:58:28
Шановні колеги, соратники та друзі!

              Рік, який минає, видався надзвичайно  важкий, насичений моральними потрясіннями та напруженою працею… Революція Гідності, перші смерті на Майдані, неоголошена війна на Сході, економічна та політична нестабільність… Та попри все, шановні колеги, ми трималися разом і тому кожне випробування пройшли достойно. Ми були разом, коли раділи за успіхи та напрацювання один одного та у хвилини смутку  і душевного неспокою.

             Підбиваючи підсумки року, що минає, хочеться сказати теплі слова подяки всім тим, хто протягом року був поруч, підставляючи дружнє плече, доводячи, що освіта має потенційно потужні інтелектуальні сили для розвитку і поступу.

            Напередодні Нового 2015 Року та Різдва Христового бажаю, щоб Різдвяна зоря та гучна коляда  запалили у  серцях кожного з нас вогонь віри та любові, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії! Знаю, що цього року буде перший Новий Рік, коли загадане бажання буде одне на всіх - на всю Україну! Бажання миру! То ж хай споконвічний християнський шлях добра, терпіння, любові стане запорукою мирного життя кожного українця!

            З Новим Роком! З Різдвом! Слава Україні! 

Переглядів: 472 | Додав: adminosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: