Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Четверг, 28.03.2024
Головна » 2015 » Сентябрь » 2 » Освітня галузь району до нового навчального року готова!
15:26:14
Освітня галузь району до нового навчального року готова!

     31 серпня у Колиндянській загальноосвітній школі І-ІІІст  для підбиття підсумків роботи за попередній начальний рік та обговорення планів на майбутній 2015-2016, зібрались представники освітньої галузі Чортківського району. У розширеній нараді педагогічних працівників взяли участь депутат Тернопільської районної ради від Чортківського району Стадник О.М., заступник голови районної державної адміністрації Віват І.О., заступник  голови Чортківської районної ради Хруставка Л.М.,  керуючий справами виконавчого апарату районної ради Яблонь Т.В., начальник відділу освіти райдержадміністрації І.М. Гулька, всечесні отці : митрофорний протоієрей Михаїл Левкович, протосинкел Бучацької єпархії,  УГКЦ  о.Володимир Заболотний, сестра Єремія, монастир сестер Пресвятої родини;  методисти РМК, керівники навчальних закладів, заступники директорів з навчально-виховної роботи, виховної роботи, завідуючі початковими школами, завідуючі дошкільними навчальними закладами, голови профспілок, голови трудових колективів, педагогічні працівники.

        Начальник відділу освіти виступила перед присутніми з доповіддю щодо пріоритетних завдань освіти Чортківського району, актуальних проблемних питань в освітній галузі та шляхів їх вирішення. В кінці своєї промови Ірина Михайлівна  привітала колег з початком нового навчального року та від щирого серця подякувала керівникам ЗНЗ у проведенні ремонтних робіт у навчальних закладах, завдяки чому всі стовідсотково готові до роботи. Завершила свій виступ віршованими рядками, які присвятила кожному присутньому вчителю.

Учителько моя - життя основа,
Я вдячна Вам за кожну букву й слово.
Доземно голову схиляю перед Вами,
Що гордо, не навколішки, іду життя стежками.

Учителько моя, як матір друга,
Я запряглась від Вас в науки плуга.
Орала віддано і вперто лан роками
Щоб Ви гордилися здобутками й знаннями.

Учителько моя - життя основа,
Я вдячна Вам за кожну букву й слово.
І зичу Вам душевного спокою-
Не знати й краплі клопоту чи болі!

     Побажала працювати педагогам краю так, щоб їхні вихованці писали у вдячність їм вірші, поважали та шанували.

     Керівники району також привітали освітян з наступаючим святом, наголосивши на тому , що освітяни – це ті люди, які формують патріотичну складову у дітей. Саме завдяки їм у дітей формується любов до рідного краю, до культурного спадку свого народу, почуття власної гідності як представників свого народу.  Гості зичили присутнім міцного здоров'я, витримки та наснаги, нових творчих звершень та якнайбільше здібних учнів. Депутат Тернопільської обласної ради, голова постійної комісії з питань бюджету Олександр Стадник акцентував увагу на фінансових питаннях освітянської галузі, зокрема про використання освітньої субвенції на капітальні видатки.

            Вихованці та педагогічні працівники подарували присутнім музичні композиції, які допоможуть з оптимізмом розпочати новий навчальний рік.

Переглядів: 604 | Додав: adminosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
0
1 Світлана Дячок   (06.09.2015 13:50:19) [Материал]
Гарний допис, проте жодного слова про виступи педагогів-освітян, вихованців. Це ж учительська конференція!!!

Ім`я *:
Email *:
Код *: