Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Четверг, 25.04.2024
Головна » 2015 » Ноябрь » 30 » «Методичні проблеми впровадження комп’ютерних технологій у процесі вивчення географії».
11:19:57
«Методичні проблеми впровадження комп’ютерних технологій у процесі вивчення географії».

      26 листопада 2015 року на базі Росохацької ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося планове засідання районного методичного об’єднання вчителів географії, яке розглядало актуальне питання: «Методичні проблеми впровадження комп’ютерних технологій у процесі вивчення географії». Вчитель географії   Росохацької ЗОШ І-ІІІ ст. Кучарська О.І. представила свій досвід роботи з проблеми « Актуалізація творчих здібностей учнів та розвиток креативного мислення на уроках географії шляхом впровадження інформаційно-комунікативних технологій».

    В контексті глибокого аналізу навчально-виховної діяльності вчителя географії  Кучарської О.І. директор  Росохацької ЗОШ І-ІІІ ст. Наконечна Г.П. виступила перед учасниками районного методичного об’єднання вчителів географії  із проблемним питанням « Педагогічні умови використання інформаційно-комунікативних технологій у контексті навчання та оцінювання навчальних досягнень учнів на уроках географії», в якому дала глибокий аналіз стану викладання та рівня навчальних досягнень  учнів школи з географії.

      Члени районного методичного об’єднання відвідали  урок географії у 6 класі « Вулканізм і вулкани. Сейсмічні пояси Землі», переконались, що Ольга Іванівна Кучарська активно та продуктивно використовує інформаційно-комунікативні технології  у викладанні географії, учні мають хороші знання, цікавляться предметом.

    На засіданні районного методичного об’єднання прийнято рішення про участь загальноосвітніх навчальних закладів у районному та  обласному етапах обласного еколого-краєзнавчого проекту «Твій рідний край».

    Підведено підсумки участі учнів шкіл району у І,ІІ етапах олімпіади з географії та визначені завдання щодо організації проведення районного етапу олімпіади з економіки.

Переглядів: 629 | Додав: adminosvita | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: