Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Пятница, 26.04.2024
Головна » 2015 » Ноябрь » 12 » День української писемності та мови в навчальних закладах Чортківського району!
10:59:50
День української писемності та мови в навчальних закладах Чортківського району!

 

Хто не знає свого минулого,

                                   той не вартий свого майбутнього.

                                      Хто не шанує видатних людей свого

                                      народу, той не вартий пошани!

                                                      М. Рильський

 

        9 листопада, в День української писемності та мови, на базі Ягільницької ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся районний семінар з української  мови та літератури на  тему:  «Виховний потенціал краєзнавства у формуванні національної свідомості та розвиток творчих здібностей особистості шляхом упровадження креативної освіти».

        Учасники семінару завітали до Народного краєзнавчого музею села Ягільниця (директор – Заслужений працівник культури України Бубернак Степан Іванович). Захоплюючу мандрівку стежинами історії рідного села  проводили учні 10-11 класів.

Описание: C:\Users\Адмін\Downloads\DSCN1874.JPG

      Радо, з хлібом-сіллю, зустріли шановних гостей учні Ягільницької школи.

    Роботу семінару очолила методист районного методичного кабінету Махно Світлана Іванівна. Проведення семінару чітко організоване згідно плану.

 

          Заступник директора з НВР та учитель української мови і літератури Романів А.В. презентувала роботу кабінету української мови та літератури, розповіла про навчально-методичне забезпечення, роздатковий, дидактичний матеріал, наявний у кабінеті, поділилася досвідом роботи педагогічного колективу над науково-методичною проблемою школи. Особливу увагу вчителі української мови звернули на нові сучасні стенди, розміщені у кабінеті як з мови та літератури, так і з літературного краєзнавства. Описание: C:\Users\Адмін\Downloads\DSCN1905 (1).JPG

      У літературно-мистецькій кав’ярні з уст дітей лунали гарячі слова любові до милозвучної української мови, рідного краю, палкі слова про патріотів, наших земляків - Романа Ільяшенка, Дениса Громового, Руслана Коцюка, Романа Рущака. Настрій в усіх від побаченого та почутого був піднесений, урочистий, святковий. Усі учасники прекрасного дійства були захоплені виконавською майстерністю учнів та вчителів. Описание: C:\Users\Адмін\Downloads\DSCN1989.JPG

     Засідання пройшло у творчій атмосфері, а його учасники отримали багато корисної інформації для розвитку своєї креативної особистості.

 

Переглядів: 605 | Додав: adminosvita | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: