Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Четверг, 28.03.2024
Головна » 2018 » Июнь » 11

     27 травня Бичківська ЗОШ І-ІІ ст. святкувала свій 120-тий ювілей. Гостинно запросила всіх своїх учнів, вчителів , працівників, добрих сусідів , спонсорів та меценатів, районну та сільську адміністрацію і всіх бажаючих.
    Учні із запрошеннями відвідали кожен двір у селі. Гостей зібралося багато, адже за такий поважний вік  школа дала дорогу в доросле життя не одному поколінню випускників. У цей день вони з трепетом повернулися у рідні стіни , щоб зустрітися із своєю юністю. Їх гостинно зустрічали нинішні учні та вчителі на чолі із директором школи Йосифів Надією Романівною. Свято вдалося теплим та щемним. Адже було наповнено спогадами про шкільні роки , піснями та танцями у виконанні учнів . Дуже приємно було слухати спогади про роки проведені в рідній школі її колишніх випускників , а нині шанованих у суспільстві людей .
     Із словами привітання виступили також наші гості 
Чайчук О.Т - голова Чортківської районної державної адміністрації ,Шепета В.М.- голова Чортківської районної ради , Петрів С.М - завідувач районним методичним кабінетом Чортківського районного відділу освіти , постійні наші меценати Градовий В.С. і Ванькович Д.М., народний депутат України Барна О.С., духовний наставник нашого села о.Мирослав, сільський голова Драбинястий В.О , директор ... Читать дальше »

Переглядів: 555 | Додав: adminosvita | Дата: 11.06.2018 | Коментарі (0)