Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Пятница, 19.04.2024
Головна » 2015 » Август » 31

Шановне товариство славної Чортківщини – учні, студенти, вчителі та усі, хто має відношення до освітянської галузі!

Щиро вітаю з Днем знань - справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності! На жаль, цьогорічне свято Знань потьмарене трагічними подіями на Сході нашої держави, де триває кривава війна, розв’язана проросійськими сепаратистами і зовнішнім агресором. В числі її жертв  є і випускник Джуринської школи І-ІІІ ст.Руслан Коцюк, який поклав своє життя на вівтар незалежності рідної країни… Наші колишні учні, також батьки сьогоднішніх школярів  захищають бажання кожного з нас жити і працювати у вільній країні, за що їм велика подяка та глибока шана.

Освітня галузь району підтримує  і надалі підтримуватиме наше українське військо, яке нині героїчно бореться за суверенітет і територіальну цілісність, свободу і незалежність своєї Батьківщини.

Переконана, здібності і талант, високі патріотичні почуття вихованців шкіл району стануть запорукою нових визначних успіхів, котрими пишатиметься Україна.

Висловлюю слова щирої подяки нашим вчителям за їхню щоденну напружену творчу працю, керівникам агропромислових підприємств району, органам місцевого самоврядування та виконавчої гілки влади за підтримку освіти у всіх її добрих починах. Вітаю й батьків наших вихованців, зичу їм терпеливості й порозуміння зі своїми нащадками.

Усім бажаю міцного здоров’я, наполегливості й терпіння, мудрості й пор ... Читать дальше »

Переглядів: 512 | Додав: adminosvita | Дата: 31.08.2015 | Коментарі (0)