Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Пятница, 26.04.2024
Головна » 2015 » Февраль » 26

     В українській історії увіковічено імена багатьох героїв, які без страху за своє життя ставали на оборону народних ідеалів. Та ніхто не міг подумати, що героїчне минуле нашої країни перетвориться в героїчне сьогодення, що вільних людей за висловлення власної, невигідної владі думки, жорстоко калічитимуть та вбиватимуть ті, хто мали б їх захищати.

        Минув рік відтоді, як ряди українських борців за свободу поповнилися Небесною сотнею. 20 лютого згідно указу Президента України вшановується пам'ять героїв Майдану. В цей день по всій Україні проходили меморіальні заходи, під час яких люди світили свічки, молилися та згадували імена всіх почесних учасників Революції Гідності, яких, на жаль, вже немає серед нас.

        Залишитися осторонь не змогли і педагоги та учні навчальних закладів району. 20 лютого у всіх школах для вшанування пам'яті Небесної сотні зійшлися вчителі та учні, батьки. Коротенький фотозвіт проведення даних заходів.

Шманьківська ЗОШ І-ІІст.

«Молитва за Україну» Колиндянська ЗОШ І-ІІІст.


		<!-- ... Читать дальше »

Переглядів: 528 | Додав: adminosvita | Дата: 26.02.2015 | Коментарі (0)

     20 лютого 2015 року відбулася колегія відділу освіти Чортківської райдержадміністрації, на якій було розглянуто такі питання:

     1.  Іноземна мова. Використання проектних технологій на уроках та в позакласній роботі з іноземної мови в Білобожницькій, Білівській  ЗОШ І-ІІІ ступенів, Чортківській ЗОШ І-ІІІ ступенів №,4, Бичківській, Ридодубівській, Староягільницькій, Товстеньківській ЗОШ І-ІІ ступенів.

     2. Шляхи  формування  компетентності  учнів  інтерактивними  засобами  навчання  на  уроках       світової літератури  в  Базарській ЗОШ І-ІІІст.,  Білівській ЗОШ І-ІІІст.,  Вигнанській ЗОШ І-ІІІст., Джуринській ЗОШ І-ІІІст., Колиндянській ЗОШ І-ІІІст., Заболотівській ЗОШ І-ІІст., Мухавській ЗОШ І-ІІст., Полівецькій ЗОШ І-ІІст., Ридодубівській ЗОШ І-ІІст., Скородинській ЗОШ І-ІІст., Товстеньківській ЗОШ І-ІІст., Угринській ЗОШ І-ІІст.   

     3. Про атестаційну експертизу Залісянської ЗОШ І-ІІ ст.

... Читать дальше »

Переглядів: 462 | Додав: adminosvita | Дата: 26.02.2015 | Коментарі (0)

   25 лютого  лідери районного « Клубу старшокласників «Точка зору» - Левчук Інна та Поживотенко Вікторія ( учні Милівецької школи) та керівник районного гуртка учнівського самоврядування – Гут Наталя Василівна взяли участь в обласному навчанні лідерів під керівництвом обласної ліги старшокласників «Авангард» та методиста ТОКІПО  - Хоми Світозари Олегівни.

     Навчання лідерів відбувалися на базі Тернопільської гімназії ім. Івана Франка. У навчаннях взяли учать лідери всіх районів та міст Чорткова та Тернополя. Тема зібрання «Лідерство починається з самопізнання». Лідери дуже цікаво провели час, отримуючи задоволення від інтерактивних ігор та тренінгів, обговорили свої подальші проекти. Отже, наступими проектами є проект «Книга звитяги євромайдану», над якою ми вже працюємо з вересня місяця, проект « Пазли миру», який відбудеться в квітні місяці в Тернополі, де наші представники візьмуть участь, а також проект «Рушник єднання» - цей проект потребує особливих зусиль та єднання лідерів Чортківського району.

                  ... Читать дальше »

Переглядів: 617 | Додав: adminosvita | Дата: 26.02.2015 | Коментарі (0)