Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Вторник, 23.04.2024
Головна » 2015 » Август » 14 » «Всі зусилля варто зосередити на створенні належних умов для навчання та виховання дітей» - Ірина Гулька
11:58:23
«Всі зусилля варто зосередити на створенні належних умов для навчання та виховання дітей» - Ірина Гулька

      З метою перевірки готовності навчально-виховних закладів району до 2015/2016 навчального року та роботи в осінньо-зимовий період видано розпорядження, яким створено робочі комісії по перевірці освітніх закладів району, яким також затверджено відповідний графік об’їзду шкіл, навчально-виховних комплексів та позашкільних навчальних закладів.

      Відповідно до затвердженого графіку, 12 серпня, комісія розпочала свою роботу. За участі голови Чортківської РДА М.Сташкова, першого заступника голови районної державної адміністрації В.Запухляка, заступника голови РДА І.Вівата, заступника голови Чортківської районної ради Л.Хруставки, головного державного санітарного лікаря м. Чорткова, Чортківського, Гусятинського та Підволочиського районів О.Чайчук, начальника відділу освіти Чортківської РДА І.Гульки   здійснено ретельний огляд приміщень та територій навчальних закладів, перевірено шкільні їдальні, харчоблоки, оглянуто протипожежну безпеку, горища, підвали, евакуаційні виходи, готовність класних приміщень до нового навчального року.

     Основну увагу звернено на підготовку до нового навчального року та до роботи в осінньо-зимовий період. Зокрема, проведення капітальних та поточних ремонтів будівель та приміщень навчального призначення, відомчого господарства, енергетичного обладнання, систем протипожежного захисту.

     «Наразі всі зусилля варто зосередити на створенні належних умов для навчання та виховання дітей, аби навчально-виховний процес проходив максимально продуктивно та затишно», - зауважила Ірина Гулька. Відтак окреслила ті проблемні питання, які необхідно вирішити в кожному закладі до початку нового навчального року.

Переглядів: 688 | Додав: adminosvita | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: