Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Среда, 24.04.2024
Головна » 2019 » Июль » 5 » Про проведення районного конкурсу з присвоєння районної педагогічної премії імені Михайла Галущинського
08:51:01
Про проведення районного конкурсу з присвоєння районної педагогічної премії імені Михайла Галущинського

Відповідно до рішення сесії Чортківської районної ради від 07.03.2019 року №519 «Про заснування районної педагогічної премії Імені Михайла Галущинського» оголошено конкурс з присвоєння районної педагогічної премії імені Михайла Галущинського. Районна педагогічна премія імені Михайла Галущинського ( надалі – Премія) є найвищою відзнакою в районі за вагомий внесок у розвиток освіти, національно-патріотичне виховання учнівської та дитячої молоді, розробку і впровадження нових передових технологій навчання, досягнення високих результатів у педагогічній праці.
Відбір кандидатур для нагородження та визначення лауреата премії здійснюється комісією з присвоєння районної педагогічної премії імені Михайла Галущинського (надалі – Комісія), діяльність якої регламентується Положенням про комісію з присвоєння районної педагогічної премії імені Михайла Галущинського.
Просимо керівників закладів освіти висунути кандидатів на здобуття Премії. Висунення на здобуття Премії повинно бути погоджено з кандидатом. Комісії для розгляду подають наступні документи:
- довідка-подання закладу освіти у довільній формі, що містить відомості про особу кандидата на здобуття Премії;
- рекомендація Педагогічної чи Піклувальної Ради;
- друковані праці, методичні та інші матеріали кандидата.
Документи подаються комісії до 01 вересня 2019 року у відділ освіти Чортківської районної державної адміністрації за адресою: м.Чортків вул. Ст.Бандери, 20.
Рішення комісії щодо визначення лауреата Премії оприлюднюється до 25 вересня поточного року в засобах масової інформації району.

Начальник відділу Ірина ГУЛЬКА

Переглядів: 433 | Додав: chortkivosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: