Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Пятница, 29.03.2024
Головна » 2016 » Июль » 6 » Оздоровлення школярів в дитячому закладі "Збруч"
15:18:51
Оздоровлення школярів в дитячому закладі "Збруч"

 

    Велика літня перерва у школярів – це період зміцнення їхнього здоров`я, пізнання цікавого, нових знайомств та пригод; це пора морального загартування, духовного збагачення, пора яскравих вражень, творчості, активного пізнання світу та себе в ньому. З цією метою відділом освіти Чортківської районної державної адміністрації з 10 по 23 червня 2016 року для 36 учнів загальноосвітніх навчальних закладів Чортківського району організовано відпочинок на базі дитячого відпочинкового та оздоровчого закладу «Збруч», що в смт.Скала-Подільській. 

       В цьому році отримали безкоштовні путівки діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, діти з багатодітних  та малозабезпечених родин, діти, батьки яких служать в АТО, відмінники навчання, спортсмени та призери різноманітних конкурсів.

     Час проведений в таборі був максимально насичений корисними та цікавими заходами, туристичними походами. Так, діти мали змогу побувати на екскурсії в Кам’янець – Подільській фортеці, де екскурсовод ознайомила з історією оборонних споруд. Змагання з волейболу та футболу, спортивні естафети, інтелектуальні ігри додавали неймовірного азарту. Свої вокальні та хореографічні здібності діти Чортківщини вміло продемонстрували на офіційному відкритті оздоровчого сезону, за що отримали заохочуючи призи.

Переглядів: 504 | Додав: adminosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: