Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Четверг, 28.03.2024
Головна » 2017 » Март » 14 » «Змагаймось за нове життя»
11:38:43
«Змагаймось за нове життя»

… саме під таким гаслом вже другий рік поспіль проходить Всеукраїнський конкурс учнівськогї та студентської молоді, присвячений творчості Лесі Українки ім.Марії Фішер-Слиж. Спочатку конкурс був Всекримським і проводився тільки у Криму.      У зв’язку з анексією Криму, вже другий рік він - Всеукраїнськиq. Організатори навіть не уявляли наскільки цей конкурс стане популярним серед учнівської та студентської молоді

  Цьогоріч у конкурсі взяло участь понад 4000 учасників. Чортківський район не був осторонь.

Гут Анастасія, учениця 3 класу Милівецької ЗОШ І-ІІ ступенів , посіла І місце у номінації "Декламація". Емоції переповнюють. Дякуємо організаторам, свято було наповнене якоюсь Божественністю, невимушеною обстановкою, привітними людьми і великим поетичним словом.

    Цього року Всеукраїнський етап конкурсу проходив у м.Чернівці, що символічно повязані з життям Ольги Кобилянської та Лесі Українки. Окрема подяка мерії та спонсорам даного конкурсу, Чернівці не тільки гостинно зустріли представників з усіх куточків України, а й нагородили учасників подарунками.

  Гордістю є те, що крім перемоги, ми мали змогу виступити у Чернівецькій філармонії на гала-концерті в який увійшли тільки кращі номери у тому числі і наша поезія «Сторононько рідна, коханий мій краю». Приємно було побувати на одній сцені з учасниками з Полтави, Волновахи, Луцька – з усіх куточків України.

   Минулого року Гут Анастасія посіла ІІ місце на Всеукраїнському етапі конкурсу, а цього року І місце у номінації «Декламація». А це означає, що ми рухаємося вперед!

 Усе життя Лесі Українки - це боротьба! Борімося за свою державу і обов’язково переможемо!

                                                               Милівецька ЗОШ І-ІІ ступенів

 

 

Переглядів: 486 | Додав: adminosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: