Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Четверг, 25.04.2024
Головна » 2016 » Июнь » 7 » ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДИТЯЧИЙ ФОРУМ «ДІТИ ЗМІНЮЮТЬ СВІТ»
13:23:33
ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДИТЯЧИЙ ФОРУМ «ДІТИ ЗМІНЮЮТЬ СВІТ»

     1-2 червня у Києві проходив Всеукраїнський дитячий форум «Діти змінюють світ», який проводився за підтримки Президента України Петра Порошенка. На форумі були присутні діти-лідери учнівського самоврядування з усієї України. Це понад 170 учасників. Нашу Тернопільську область представляли семеро дітей: представники м. Тернопіль, Тернопільського, Гусятинського, Зборівського, Чортківського, Підволочиського районів. Серед них мала честь представляти наш район учениця Базарської ЗОШ І-ІІІ ступенів, лідер учнівського самоврядування «Клуб старшокласників «Точка зору» (куратор – Гут Н.В.) – Гулей Марія. Програма форуму була дуже насиченою.
    Відкриття форуму відбулося в НКММК «Мистецький арсенал». Лідери учнівського самоврядування мали зустріч з Президентом України Петром Порошенком. Спілкувалися у невимушеній атмосфері, задавали питання, які їх хвилюють, висловлювали свої пропозиції. У заході взяли участь Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба, заступник Глави Адміністрації Президента України Ростислав Павленко та директор Світового Конґресу Українців в Україні Сергій Касянчук. Також учасники форуму мали зустріч з Блаженнійшим Любомиром Гузаром. 
    Наприкінці другого дня учасники форуму побували на славнозвісній вулиці Хрещатик, де відвідали місця трагічних подій на Майдані 2014 року, вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні. 
     Незабутні враження від цієї поїздки надовго залишаться у пам’яті учасників форуму «Діти змінюють світ». Дуже приємно, що серед них була і наша представниця, а все це завдяки плідній роботі лідерів та куратора районного учнівського самоврядування .

       Ми і надалі будемо брати участь у Всеукраїнських форумах, конференціях, бо як сказав Петро Порошенко: «Діти змінять світ!»

 

                                                                                     Куратор районного

                                                                          «Клубу старшокласників «Точка зору» -

                                                                                     Наталя Василівна Гут

Переглядів: 536 | Додав: adminosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: