Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Вторник, 16.04.2024
Головна » 2017 » Май » 3 » Великодні фестини
15:18:28
Великодні фестини

В рамках проекту «Громадські ініціативи» виховними та лідери учнівського самоврядування повинні були провести ряд заходів, в тому числі і «Великодні фестини».

Суть проекту полягає у співпраці лідерів учнівського самоврядування з громадою села чи міста, відновленні звичаїв, традицій, обрядів даної місцевості.

В Милівецькій ЗОШ  І-ІІ ступенів за ініціативи педагога-організатора та куратора районного учнівського самоврядування – Н.В.Гут, вчителя музики В.В.Пасечки та вчителя християнської етики О.М.Пасечки,  проведено  «Великодні фестини»

Протягом місяця  збирали матеріали по вивченню гаївок нашої місцевості з найдавніших часів і до сьогодні. Завдяки вчителю музики уміло розівчили даний матеріал. В рамках цього проекту виготовлено писанкове дерево, організовано конкурс-виставку писанок, взяли участь у районній виставці до Великодня.

Всі три дні свят водили з жителями села гаївки, особливу радість побачили в очах найстарших жителів села. Всі раділи з того, що традиції все-таки зберігаються і маємо надію будуть продовжуватися нашими дітьми.

На провідну неділю відбувся урочистий захід : «Із бездуховності Воскреснем ми» за ініціативи педагога-організатора Наталі Василівни Гут.  Захід був наповнений теплотою, з тривогою вслухалися в дзвін Великодніх дзвонів, Воскресні пісні поринули нас у світ вічного блаженства. А яку радість принесли наймолодші діти, які так вміло зіграли «Великодній кошик» та маленькі танцюючі писанки.

Все це є нашими споконвічними традиціями святкування Великодніх свят! Не забуваймо нашого коріння, продовжуймо те, що є нашим рідним по душі, починаймо будувати нашу країну з найдорожчого та найріднішого! Христос Воскрес!

Радість з неба ся являє,

Пасха красна днесь витає,

Радуйтеся щиро нині,

Бог дав щастя всій родині,

Бог дав радість нам з небес:

Христос воскрес!

                                                 Милівецька ЗОШ І-ІІ ступенів

  

 

Переглядів: 777 | Додав: adminosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: