Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Пятница, 19.04.2024
Головна » 2017 » Февраль » 27 » Семінар-практикум з питань гурткової роботи – перший крок до співпраці із школами
09:46:36
Семінар-практикум з питань гурткової роботи – перший крок до співпраці із школами

     22лютого 2017року Чортківським районним комунальним закладом «Центр науково-технічної творчості і дозвілля учнівської молоді» для педагогів загальноосвітніх шкіл району  був організований та проведений семінар-практикум з гурткової роботи на тему: «Що необхідно знати і використовувати в роботі керівника гуртка». Зокрема, розглядалося питання щодо переліку та порядку ведення документації керівниками гуртків, які працюють на базі шкіл. Директор закладу, Зуляк Оксана Богданівна, представила учасникам семінару власну методичну розробку «Журнал планування та обліку гурткової роботи: як запобігти типовим помилкам» (фото 1).

Фото 1. Під час презентації методичної розробки.

Далі, для учасників семінару (цьогоріч їх зібралося 12), був проведений майстер-клас молодим спеціалістом Центру НТТДУМ Васечко Оксаною Михайлівною. Педагоги із задоволенням спробували на практиці нову техніку плетіння «жгутова філігрань» (фото 2).

Фото 2. Під час проведення майстер-класу.

На згадку, про проведений захід, вчителі отримали буклети із корисною інформацією та контактами Центру НТТДУМ. Цей захід став своєрідною візитівкою, яка була презентована з метою залучення спеціалістів для проведення гурткової роботи в Чортківському районі (фото 3). Адже  в подальшому планується тісна співпраця в площині «школа-позашкільний заклад».

Фото 3. Під час обговорення питань співпраці директор Центру НТТДУМ Зуляк О. Б. та вчитель Милівецької ЗОШ І-ІІ ступенів – Гут Н. В.

Переглядів: 526 | Додав: adminosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: