Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Суббота, 27.04.2024
Головна » 2017 » Апрель » 5 » Природа - це вічне життя, становлення і рух.
08:04:59
Природа - це вічне життя, становлення і рух.

Природа не визнає жартів, вона завжди правдива, завжди серйозна, завжди сувора; вона завжди права; помилки ж і омани виходять від людей

28 – 29 березня 2017 року на базі Тернопільського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді проходив обласний етап Всеукраїнського конкурсу учнівських колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім».

У конкурсі взяли участь 27 команд, переможці відбіркових турів, всього понад 160 школярів. Конкурс був присвячений ландшафтам як середовищу життя та об’єктам охорони. Учасники конкурсу висвітлювали екологічні проблеми свого регіону та шляхи їх вирішення. Цікавим було те, що цього річ у виступі взяли участь більше десяти ОТГ.

Чортківський район представляла екобригада «Надія» Милівецької ЗОШ І-ІІ ступенів під керівництвом педагога-організатора Наталі Василівни Гут. Свою діяльність екобригада розпочала ще з 2004 року, саме в цьому ж році і посіла І місце. З того часу завжди на обласному етапі конкурсу займає призові місця. Так за останні три роки, а саме: 2015р – ІІ місце у конкурсі «Земля наш спільний дім» на тему «Збереження водних ресурсів України», 2016 р – І місце на тему : «Збереження та раціональне використання земельних ресурсів України» і цьогоріч не залишилися без нагороди, посіли ІІ місце на тему: «Ландшафти як середовище життя та об*єкти охорони».

Горді з того, що все-таки кожного року входимо до призерів, а це означає що наша праця не проходить марно і завжди достойно представляємо Чортківський район на обласному етапі конкурсу. Бо, погодьтеся, все-таки з 27-ми команд виборювати призові місця важко…

 

 

Пречиста Діво, збережи цей світ,

А в ньому нашу рідну Україну.

Сади і гори, ріки і моря,
І пташину,

і звірину, й людину.
Усім, хто є, усім, хто буде,
Даруй здоров’я, чистоту і вроду.
Щоб їх ім’я, а в імені – любов

Передавалися від роду і до роду.

 

                                                                     Милівецька ЗОШ І-ІІ ступенів

Переглядів: 563 | Додав: adminosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: