Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Пятница, 19.04.2024
Головна » 2017 » Апрель » 5 » "Ніколи не пізно стати тим, ким ти міг би бути".
08:08:30
"Ніколи не пізно стати тим, ким ти міг би бути".

Эліот Джордж

  На сьогоднішній час лідери учнівського самоврядування посідають важливе місце у формуванні інтелектуального покоління майбутнього. Саме молодь сьогодні відчуває на собі найбільшу відповідальність за наше з вами спільне майбутнє.

  Районне учнівське самоврядування «Клуб старшокласників «Точка зору» у Чортківському районі діє вже понад три роки, з часу формування районного відділу освіти Чортківської РДА. Куратором  районного учнівського самоврядування  є Гут Наталя Василівна, педагог-організатор Милівецької ЗОШ І-ІІ ступенів.

Дитячі організації, товариства, в тому числі і учнівське самоврядування дають можливість розвиватися нашій молоді всебічно. Це підтверджується участю у багатьох проектах, в тому числі і організація власних проектів.

   За 2016-2017 навчальний рік лідери Чортківщини достойно представили район у всіх обласних проектах, і навіть побували на Всеукраїнському зборі лідерів та кураторів учнівського самоврядування, що проходив у місті Києві.

    Хочемо зупинитися на проекті «Книга звитяги Євромайдану та АТО». Даний проект діяв понад три роки. Він полягав у науково-дослідницькій роботі щодо учасників Євромайдану і АТО. Лідери кожного ЗНЗ району збирали свідчення та фотоматеріали учасників даних подій. Систематизувавши матеріали, оформивши їх у книгу, представляли на обласному рівні, який проходив у три етапи.

     30 березня завершився останній етап проекту – це передача зібраних матеріалів у Тернопільський Державний архів, з метою збереження цієї інформації для майбутніх поколінь. Куратор та лідери були нагородженні грамотами Управління освіти і науки Тернопільської ОДА, отримали подарунки (книги), поспілкувалися з матерями загиблих героїв Тернопільщини, усвідомивши наскільки важливу справу всі зробили.

   Куратор та лідер учнівського самоврядування Чортківського району дали інтерв*ю для телеканалів ТТБ та TV4, де змогли розказати більш докладніше про роботу саме свого району.

   Проект не закінчується, оскільки війна продовжується і Героїв тільки збільшується, а нам залишаться тільки всіма силами допомагати їм волонтерством, листами, малюнками, нашою щирою дитячою підтримкою та любов*ю. Всім надіятися на мир і в майбутньому робити все можливе і неможливе для розквіту нашої країни! Слава Україні! Слава Героям України!

                                        

                                                    Лідери учнівського самоврядування

                                                   Чортківського району

                                                 «Клуб старшокласників «Точка зору»

 

 

Переглядів: 650 | Додав: adminosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: