Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Пятница, 29.03.2024
Головна » 2016 » Апрель » 14 » "Ніколи не пізно стати тим, ким ти міг би бути"
10:54:45
"Ніколи не пізно стати тим, ким ти міг би бути"

"Ніколи не пізно стати тим, ким ти міг би бути"

 

          13.04. 2016 р. у Чортківському районі відбувся районний збір  лідерів  учнівського самоврядування "Клуб старшокласників "Точка зору".
            На засіданні клубу продовжили актуальну тему року "Розвиток ораторського мистецтва". Голова "Клубу старшокласників "Точка зору" Інна Левчук провела з лідерами району вправу на розвиток ораторського мистецтва «Запам’ятай».
              Підсумували проект, запропонований методистом РМК - Госович І.І. та куратором РКС - Гут Н.В. "Екологія і сучасність". Лідери Чортківського району активно обговорювали проведену в цьому напрямку роботу, а також впроваджували свої власні проекти. Обговорили тему "Збереження та раціональне використання земельних ресурсів України".
           Підсумували проект "Естафета патріотичного читання", який проходив в рамках проекту "Я - громадянин України". А також відбувся круглий стіл "Випускний під час війни", про який ми будемо звітувати в травні місяці на зборі "Авангарду". В цьому проекті  учні висловлювали своє бачення святкування випускного під час війни.
       Також відбулося нагородження лідерів району, переможців районного конкурсу на кращу символіку учнівських об’єднань, створено наступні проекти та конкурси над якими лідери Чортківщини будуть працювати до закінчення навчального року.

         Виховуючи дітей, ми виховуємо  майбутню історію нашої країни, а значить і історію світу. Тож виховуємо справжніх лідерів, патріотів своєї країни, які в майбутньому будуть розвивати нашу квітучу, вільну,веселкову державу-Україну!

          

Переглядів: 496 | Додав: adminosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: