Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Четверг, 25.04.2024
Головна » 2018 » Апрель » 25

    "Серце до серця" - це благодійна акція, яка збирає всіх добрих і небайдужих людей, які хочуть допомогти дітям. Ця подія передбачає не тільки збір коштів, але й формування у молоді загальнолюдських цінностей та прояв молодіжної ініціативності. Саме тому основна робота під час проведення акції лягає на плечі волонтерів, які в основному складаються з молоді, а також учнів позашкільних навчальних закладів, лідерів молодіжних та дитячих громадських організацій тощо. 
     Не залишились осторонь проведення цьогорічної благодійної акції «Від серця до серця» і вихованці Чортківського районного комунального закладу «Центр науково-технічної творчості і дозвілля учнівської молоді». В рамках події в першій половині квітня були проведені благодійний розпродаж виробів гуртківців, флеш-моб, виставки тематичних робіт. Загалом, вихованцям та їх наставникам вдалося зібрати та перерахувати на рахунок фонду понад 700 гривень. 
    Приємно усвідомлювати, що світ не без добрих людей, серед яких і гуртківці Центру НТТДУМ. Адже цього року за кошти, які будуть зібрані в нашій області планується закупити сучасне медичне обладнання для реанімаційного відділення Тернопільської обласної дитячої клінічної лікарні.


		<!-- ... Читать дальше »

Переглядів: 356 | Додав: adminosvita | Дата: 25.04.2018 | Коментарі (0)