Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Четверг, 28.03.2024
Головна » 2018 » Апрель » 17

     В Чортківському районному комунальному закладі «Центр науково-технічної творчості і дозвілля учнівської молоді» з 10 по 13 квітня проходила виставка творчих робіт гуртківців та учнів шкіл району під символічною назвою «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!». Основна мета і завдання проведення виставки – виховання у дітей зацікавленості до творчості, розвиток креативного мислення та конструкторських здібностей учнівської молоді, творча співпраця в площині «школа - позашкільний заклад». 
    У виставці-конкурсі прийняли участь 16 загальноосвітніх шкіл Чортківського району та Центр НТТДУМ. Всі представлені виставкові роботи (а їх близько пів сотні) відповідають вимогам конкурсу, оригінальні за видумкою і фантазією та заслуговують окремої уваги та похвали. Авторів найкращих індивідуальних та колективних робіт чекають дипломи та грамоти.
     Роботи переможців районної виставки-конкурсу «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!» 20 квітня 2018 року будуть направлені на обласний етап конкурсу в Тернопільський обласний центр науково-технічної творчості школярів і учнівської молоді.

  ... Читать дальше »

Переглядів: 550 | Додав: adminosvita | Дата: 17.04.2018 | Коментарі (0)