Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

Суббота, 20.04.2024
Головна » 2018 » Март » 27

    15 березня 2018 року в Тернопільському обласному комунальному центрі науково-технічної творчості школярів і учнівської молоді відбулися обласні змагання з початкового спортивно-технічного моделювання, приурочені Шевченківським дням.
      Команду Чортківського району представляли переможці районних змагань з початкового технічного моделювання, вихованці гуртка «Початкового технічного моделювання» Чортківського районного комунального закладу «Центр науково-технічної творчості і дозвілля учнівської молоді» Стельмах Андрій та Пилипчук Дмитро. Андрій виборов І місце у розділі «Стендова оцінка планера», а конкурсі із запуску планерів – почесне ІІ місце. У підсумку що команда Чортківського району виборола ІІІ місце в області! З цієї нагоди також було відзначено грамотою керівника команди-призера – Барицького Володимира Кіндратовича, керівника гуртків Центру НТТДУМ.
     Насиченою була і програма дозвілля. Після змагань вихованці були присутні на урочистостях до Дня українського добровольця, вшанували пам'ять Т.Г.Шевченка, навіть зустрілися з головою Тернопільської ОДА Степаном Барною.

  ... Читать дальше »

Переглядів: 373 | Додав: adminosvita | Дата: 27.03.2018 | Коментарі (0)